Sophie online

Welk nieuws in Meierijstad?

Is jouw relatie op de klippen gelopen en ben je stilaan op zoek naar een nieuwe partner? Dan kom je online misschien wel jouw ideale match tegen.

En Love-Match kan je. GHENT, BELGIUM - SEPTEMBER © Photo News V-Tax brengt geen Gentse personeel meer naar de haven, stad moet op zoek naar nieuwe partner GENT Gentse taxidienst V-Tax bracht tot voor kort zowat personeelsleden van verschillende Gentse havenbedrijven naar hun werk, maar heeft dat contract recent opgezegd door de stijgende.

Synorga is op zoek naar een HR businesspartner die ook kan en wil searchen / recruteren of een recruter die ook HR taken kan / wil uitvoeren. Leuk en sfeervol bedrijf dat altijd gaat voor.

VEGHEL/AMSTERDAM - De supermarktketen EMTÉ heeft onvoldoende schaalgrootte om zelfstandig succesvol te zijn. Dat erkent het Veghelse moederbedrijf Sligro.. Dit zal u helpen wanneer u daadwerkelijk op zoek bent naar een toekomstige partner, vriend,relatie of misschien wel huwelijk.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en dit. De projectleden van gemeente Meierijstad en Visma Circle hebben zich de nieuwe manier van werken snel eigen gemaakt en hebben de schouders gezet onder de implementatie van Djuma Zaaksysteem en het Djuma Klantcontactsysteem.

Per direct verhoogt de gemeente Meierijstad met Djuma en door het keiharde werken van haar eigen projectgroep, het niveau van haar dienstverlening richting haar ruim En het einde is nog niet in zicht. In gaan we gewoon verder met het door ontwikkelen en verbeteren van het zaakgericht werken met Djuma!

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. We koppelden onze plan- en verhuurmodule met de nieuwe module toegangsbeheer om zo alle sportaccommodaties te voorzien van deurcontroles. Hierdoor betreden sportverenigingen zelfstandig de accommodatie die zij hebben gehuurd en is er geen tussenkomst van een medewerker meer nodig.

Dat zorgt voor gemak voor de gebruiker én voor de verhurende partij. Bovendien is alles in de gaten te houden via een overzichtelijk logboek. Precies wat Gemeente Meierijstad voor ogen had. Een andere belangrijke wens van Gemeente Meierijstad was het realiseren van een gebruiksvriendelijk systeem waar medewerkers eenvoudig mee uit de voeten kunnen en bezoekers veel meer zaken zelf kunnen regelen.

We brachten daarvoor alle zwemmogelijkheden van de zwembaden en de huurmogelijkheden van de binnensportaccommodaties samen op de website Meierijstad Beweegt met een online klantenpotaal. Via dit portaal kunnen zwembadgebruikers niet alleen tickets kopen, waarmee ze direct toegang krijgen tot de zwembaden, maar kunnen ouders van kinderen met zwemles ook de vorderingen van hun kind volgen.

Met een directe koppeling met alle andere modules van Dataduiker kon Meierijstad ineens alle verkoopstatistieken, online verkoop, activiteiten, planning en verhuur, toegangscontrole, administratie én communicatie voor de sportaccommodaties, het zwembad én de horeca overzichtelijk terugvinden én beheren.

Een aanpassing in de planning van een activiteit hoeft dus nog maar op één plek aangepast te worden. Iedere locatie die hier in de toekomst nog aan toegevoegd wordt, kan snel worden aangesloten en direct optimaal functioneren. Hoewel alle optimalisaties en automatiseringen een mooie stap vooruit zijn, leverden zij ook een uitdaging op: Hoe krijg je de communicatie van verschillende accomodaties samen zonder op herkenbaarheid in te leveren?

Onze designers ontwikkelden diverse, speelse variaties op het bestaande logo. Hiermee konden onze marketingexperts eenvoudig een herkenbare marketing automation flow inrichten. Vanaf 2 euro per maand. Selecteer waar jij meer over wil weten en wij helpen je om de juiste content te vinden. Wat vindt D Waar wil je meer over weten?

Beeld: Maarten Maresch. Onderwerp: hoe de energietransitie van Meierijstad te realiseren. Zonder waterstof is deze energietransitie niet tijdig mogelijk. In Nederland is de business case nu nog niet positief en het is een complex vraagstuk.

Dit zogenaamde kip-ei dilemma moeten we samen, ondernemingen en overheid, doorbreken. Het moet en het biedt ook kansen voor het bedrijfsleven en de overheid. Dit is vergelijkbaar met het management van de Coronacrisis. Een expert team, met mandaat, dat snel besluiten en simpele regels kan uitvaardigen. Handhaving, ook op lokaal niveau, van nieuwe regels, kaders en subsidiebeleid.

Nu komt veel techniek hiervoor vanuit het buitenland. Maar nieuwe technologie en innovatieve producten kunnen wij ook in Nederland ontwikkelen en produceren, zodat we bijdragen aan een duurzame economie; daar moeten we op inzetten. Daarnaast is het erg belangrijk dat we ook regionaal toegang krijgen tot de waterstofinfrastructuur zodat we gebruik kunnen gaan maken van geïmporteerde waterstof.

Toch moeten we het proces in één keer succesvol doorlopen.

Relatiedag organiseren in Meierijstad

We hebben het dan niet alleen over het functieboek en de organisatiestructuur. We moeten ook een manier vinden om de verschillende groottes, specifieke kenmerken en culturen van de gemeentes samen te smelten en hun beste kwaliteiten naar boven te halen. Ook de huisvesting en geografische ligging vragen aandacht.

Op dit moment hebben de gemeentes nog elk een eigen gemeentehuis, dat ze graag willen behouden. De gulden middenweg wordt gevonden in een centraal gemeentehuis in Veghel met servicepunten in Sint-Oedenrode en Schijndel.

Vacature details

Is het gemeentehuis in Veghel groot genoeg voor zijn nieuwe positie? En kan er voldoende parkeergelegenheid worden geregeld?

We hebben elkaar ook als mens leren kennen. De een formuleert wat steviger, de ander wat bescheidener. Datzelfde geldt voor de mensen van MZ Services.